whysartresaidno

Det finns ingen riktigt mening bakom namnet, det bara blev så

Dra åt helvete, jag skrev stream of consciousness långt innan jag läst Joyce

Kategori: Allmänt

Vi gårlängsmed tåg till höger till vänster
rullar dem förbi
vill känna på
röra vid dem älska med dem
för jag kommer inte nära något annat
det når inte riktigt fram
så jag gårlängsmed tåg tåg tåg tågstationer
flera olika sätt att må helt nytt det regnar onda björnar från himlen
i en stjärnsprängd fantasi
tar Brad Pitt plats bredvid Depp och Bonham Carter
i gråskalan ovanför det medvetna vill de inte genomföra sexscenen för Burton står i kulliserna och han var aldrig särdeles säker på sin sexualitet
så krigetförde dem ut ur Prag men de som fanns kvar där kvävdes av brandbomberna som åt upp syret åt åt åt åt åt upp syret i deras lungor
de
försökte älska men det fanns andra planer och till slut hän de ingenting i nån vidare snygg ordning
undrar vad som händerpå torsdag hundstår och skräpar med plastpåseöver huvudet röd plastpåse över huvudet märkligt undrar varför död hund plastpåse ajfan bussfitta se dig för vi försöker bara ha lite vår här faktiskt va hej ja hallå mhm okej men vadå ingen picknick på gatan va lite spontan din jävla fitta
herregud jag är så sexuellt frusterad och det värsta jag kan tänka mig är att ha sex hurgårdet häör ihop varför skaallting hållapå attsplittras helatiden vill inte gå sönder mer i fler bitar är så trött på att min tid bara försvinner och det är inte ens kul att runka längre för porren gör mig illamående och helst av allt hade jag velat glömma bort mörk natt knarrig säng bekräftande av farhågor och födandet av ettnytt bekymmer hahahahaha vad för gott kom någonsin ut ur ditt anus dra till Rejkavik sup dig full ta droger somna vid en gejser och vakna var tredje timme av att ditt skinn brinner av leda drunkna i lera även på det fysiska planet för på det psykiska har vi ändå dött en redlös död och jag går in in in in
i mig själv
snittar upp bröstkorgen med kniv träder in tänder ett ljus och läsaer lagen som står skriven i min ryggmärg:

Allting faller


..    allting faller    ..
..     allting faller   .. 


fan fan fan det tar ju aldrig slut

Det handlar om tankefrihet

Kategori: Allmänt

Jag har läst en del dystopier i mina dar. 4 tror jag det är. Ska bli 5 innan månaden tar slut. 

Dem tar avstamp från olika stenar

Orwell ur sin besvikelse över Sovjet, missbruket av ideologin han brann för.
Bradbury ur nazismens bokbål.
Lloyd och Moore ur Thatchers kalla hand.
Jersild ur den opersonliga vårdapparaten.

Mäniskorna i böckerna delar dock samma sjukdom.

De är kalla och orkeslösa. De följer bara med. Flyter som döda fiskar på vattenytan.


(Jag tror jag ser vad författarna såg. Vi är inte förtrycka. Vi är bara uttråkade)

Jag fick tag på lite färg och gjorde lite skit

Kategori: Allmänt

image14

Vi får inte lov
vi ruttnar sönder
som ledsna döda träd
fällda i skogen

image15

Natten tänder själens mörker
vi får en skymt av kedjorna
som håller oss fast

dag gryr
vi glömmer
vi kräks i smyg
alltid tuggummi med
aldrig dålig andedräkt

slår oss in
i statistikens huvudgrupper
sopar allt
sopar allt under mattan

nöjesrunkar tvångsmässigt
varje dag
1 minuts sexuell njutning
ljuger bort ångesten
och de andra komplexen
alla är vi knullmaskiner
mekaniskt förinstälda
med tysta tickande hjärtan

(det är
ingen pistol mot min tinning
jag drömmer bara
det är ingen revolver i min mun
jag önskar bara)

Take the edge off of things

Kategori: Allmänt

Den här världen jag inneslutet mig i är full av falska kanter. Bordskanter av luft som man styr undan för av rädsla att slå ut en tand. Jag blir så trött på alla lögner jag målar upp, på alla falska förhoppningar jag litar till. Jag har inbillat mig att jag letat efter en ingrediens som hela tiden legat under hakan på mig (någonstans mellan självupptagna händer och mitt fega hjärta). Jag misslyckas med att komma nånvart.

Papper. Tänk så oerhört korkad jag har varit. Månader har jag slösat bort utan att inse att mitt hjärta lurat mig igen. Papper finns överallt. Det är ingen konst att få tag i det. Det var bara ännu en i raden av bortförklaringar. Hela min tankegång synes befängd nu. Papper finns för helvete överallt. Det är mod vi saknar, det är modet som ligger framme i solen och ruttnar om sommaren. Det är modet som blöts ner och löses upp under höstregnen. Det är modet som fryser in under isen på vintern. Våren är vår enda chans. Pollenstinna och försommarförkylda blir vi tvungna att ta våran chans. Bara nu har modet någon chans.


Så säg nu vad du vill säga, skrik ut det och hoppas på att någon orkar höra. Låt inte skräppost och reklamutskick fördunkla din syn. Din kropp tillhör dig. Vill inte händerna lyda så tvinga dem. Vill inte munnen forma orden när du vill så tvinga den. Vill den du måste prata med inte lyssna så tvinga den. Dessa månader är de enda vi får. Sommaren är en lögnare, hösten är för klyschig och vintern är för mörk. Våren har den tyngsta pressen på sig men också det renaste hjärtat. Vi har inte råd att slösa bort den på att rulla tummarna.

nu nu NU är tiden inne för att föda sig själv!

En fesk

Kategori: Allmänt

En gammal vän dök upp längs gatan idag. Sjöng en sång och jag kom ihåg hur jag älskat hans röst. Man blir lätt lite sentimental såhär i vårtider. Det ärskönt, för även om våren alltid lovar mer än vad sommaren kan hålla så kan man röra sig friare.

Min epok är romantiken

Kategori: Allmänt

Jag har spenderat så mycket tid på att drömma. Har byggt luftslott med fantastiska tinnar och torn. Men det slutar aldrig att blåsa. Vågorna slutar inte att rulla över stranden. Hur mycket jag än försöker skapa något oföränderligt så kommer jag inte att lyckas. Och för varje våg som raserar mina ritningarså fylls jag av allt mer hat. Hat mot er mina kära vänner. Jga föraktar er, spottar på er i smyg. Drar mig allt mer undan i en ensamhet som kväver mig i smyg. Det finns inget hopp längre, inget hopp om bättring. De bra dagarna är bara vindpustar i åren som passerar förbi utan att jag har en chans att jaga ifatt dem. Jag drömmer drömmer drömmer bort mitt liv och blir allt mer radikal. Lösningarna blir allt mer fantastiska, allt farligare och jag tänker bara i tragedier. Jag är hemligt förälskad i kärleken. Och det tar slut. Det rinner ur mig varje kväll.

Jag har inte lust längre

Lilla kemisten

Kategori: Allmänt

Jag tror jag kan extrahera lyckan ur dem här tabletterna.

Tidedimdam

Kategori: Allmänt

Badam badam. Undrar vem man egentligen försöker vara. Undrar var all tiden går åt.
undrar om jag någonsin kommer våga hitta en stil.

badam badam
tideli tideda
det finns en viss mån av hopp i luften. Vårväder och spontanskolk får mig att vädra efter revolution. Den här gången siktar jag på en kulturrevolution. Elinors ben har vridits tillbaka de där 15 graderna och mitt bonsaiträd har slutat sloka.
fast
jag vet hur det brukar bli. Tadam tadam. Det är ganska underhållande att se på folks olycka. Det är rogivande, skänker mig i viss mån hopp att se på folks lögner. Det är trots allt rätt gulligt.


En färdigläst bok utgör ingen revolution. Men hela bröderna Karamazov är fan nära nog. Så det ska jag ta itu med nu.

plus att jag måste hitta papper. Och nån form av lyckopiller