whysartresaidno

Det finns ingen riktigt mening bakom namnet, det bara blev så

Väntan

Kategori: Allmänt





Det händer ganska ofta att människor sitter ensamma på bänken utanför mitt fönster. De här människorna ser ganska nedslagna ut. Ofta sitter de hopkrupna, med blicken djupt fokuserad på något litet föremål det vänder och vrider på i händerna. Runt och runt och runt roterar nycklar och plånböcker i dessa människors händer. I en timme eller två sitter dem där, av sina alldeles egna anledningar.

väntar

Jag hör ihop med dem. Jag hör ihop med människorna utanför mitt fönster. Snurar, vänder och vrider på saker. Timme efter timme.

Världen blir alltmer banal. Anledningarna allt mer oklara. Onormala tankar fasas sakta in som normala. Det otänkbara blir tänkbart. Gränser suddas ut. Det är nog snart för sent att greppa omkring detta med ord.

Mellan skratten hade jag lika gärna kunnat vara stum.

Ungefär så känns det.

Nästan stark nog att omfamna

Kategori: Allmänt

Jag drömde om henne inatt
minns inget av drömmen
men hennes starka vackra ansikte
är etsad någonstans i mina ögon
inte som en minnesbild
utan som en känsla
stark nog att vidröra
nästan stark nog att omfamna

Det är höst nu
det kommer bli ett långt, kallt liv

A boy awakes

Kategori: Allmänt

Nyflyttad

Kategori: Allmänt

Jag ligger i sängen med det trådlösa tangentbordet när jag skriver detta. I min nya säng. I min nya lägenhet. Det känns väldigt skumt att tänka så, Det här känns mer som ett hotelrum. Vilket det ju också egentligen är eftersom jag hyr av min brossa (om af frågar så är jag dock bara inneboende), möblerat och färdigt.

Det var under panikmässiga förhållanden som jag innan idag packade ihop vad som behövdes, vilket var typ kläder, datorn, lite böcker och sprit. Jag har haft en orolig känsla i magen hela dagen, en gryende panik. Och imorgon är det första dagen på jobbet. Onekligen så är det mycket nu.

Jag har reagerat på denna flytt som jag alltid gör med förändringar, med gråten i halsen. Vet inte varför men den ligger alltid bakom ögonlocken och trycker när jag står inför förändring. Och sen är jag över huvud taget en väldigt bölig kille, så det så.

Nä, godnatt på er älsklingar!

Happ

Kategori: Allmänt

Idag fick jag jobb. Det var roligt. Fast inte riktigt så roligt som jag hade föreställt mig att det skulle vara. Men jag har en väldans livlig fantasi...

SLUT