whysartresaidno

Det finns ingen riktigt mening bakom namnet, det bara blev så

Vad jag väntar på

Kategori: Allmänt

Jag har några nya verktyg för min blogg och mitt skrivande. Ett av dem är min brors mobil som jag fått ärva, en mobil som har en hyffsad 2 megapixel kamera. Och ja, jag hör redan skrattsalvor från alla er som sitter med digitalsystemkameror och objektiv för två månadslöner. Men hysh på er, man tager vad man har och även om bilderna jag tar är grumliga och oskärpta så får det duga.
(Det finns en speciell hjärtlöshet hos de insatta och utrustade gentemot de som försöker börja med vad lite de har. Såna är vi, människor.)

Ett annat verktyg är programmet Dark room som jag snubblade över i en annan blogg (som ni hittar här och som ni verkligen borde läsa, ty den är mycket bra). Jag har ännu inte presterat något med detta program, jag kan knappt sätta igång det innan det börjar krypa i mig. Min koncentrationsförmåga är noll, och mörkret i programmet ger mig snabbt lite panik. Men jag ska mästra mig, och i slutändan kommer det nog vara till det bättre.

Det sista verktyget är inte i hamn än. Det sista verktyget är ett jobb. Sitter på stressiga nålar och väntar på besked från apoteket. Det är 2-3 platser och 4-5 sökande. Arbetsintervjun gick sådär och jag kan egentligen inte komma på en enda anledning varför de skulle välja mig. Men vi hoppas, vi hoppas innerligt att jag får jobbet. Och det är så mycket mer än en anställning. Det skulle innebära att jag flyttar hemifrån till min bror lilla studentlägenhet. En lägenhet som jag gör mitt bästa att avromantisera för den är trots allt liten och saknar en del. Men det innebär att jag kommer bort från min mammas örnögon som ständigt förföljer mig här hemma. Missförstå mig inte, jag tycker om min mamma och trivs jättebra här hemma, men det är en otroligt kreativt hämmande plats eftersom jag absolut aldrig någonsin skulle erkänna för någon i min familj att jag skriver. Jag gör alltid mitt bästa för att dölja detta faktum, men min mamma är mig på spåren. Jag vet inte om jag direkt skäms, men jag vet att jag absolut inte vill att de ska läsa vad jag skriver. Jag vill inte ha en djup relation till mina föräldrar, den skulle kännas för konstigt. Jag tror att sådana relationer måste startas redan från unga år för att det ska lyckas. Jag är fullständigt nöjd med den halvytliga relation vi har, och jag tror verkligen att det är det optimala. Mina hemligheter kan jag berätta för mina vänner (nåja vissa hemligheter) och stjärnorna. Jag tror att många goda saker kan komma av en flytt, jag känner att jag behöver riktigt ensamhet för att uppskatta min omgivning. Och det finns saker att göra kära läsare, det finns massor med saker att göra!

28

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en genuint bra dag!

Tillbaka till rötterna

Kategori: Allmänt

Man kan utan att överdriva säga att mitt bloggande blivit lika sporadiskt som mit sexliv (det där var en lögn, vilket huvudinnehållet i dagens inlägg nog kommer skvallra om). Det är också så att jag glidit iväg från mitt ursprungliga mål, ett mål som jag inte kommer ihåg för det var i min förra blogg som jag övergav pga människor, men jag vill minnas att jag på den tiden berättade saker som hänt och gjorde vissa mer eller mindre samhällsfrämjande experiment. Nu för tiden leker jag mest svår, eller något liknande, och det ska inte få ett slut men det skall blandas upp med lite andra saker också. Som samhällsexperiment som ni själva helst slipper göra.

Så, i folkets tjänst ska jag nu recensera en hentai-film *fanfar, konfetti och en milt förvånad publik*

För er som inte vet så betyder hentai pervers eller nått sånt, och är japansk animerad porr. "Varför i helvete erkänner han att han sett något sånt" frågar ni er själva nu va? Haha säger jag då, jag tänker då rakt inte skämmas för eventuella fetischer som sjuder i mitt huvud. (Det var en lögn, det är bara här i min blogg som jag går fri från skamm)

Men till saken

Recension av Invasion of the Boobie snatchers

Till att börja med så bugar jag mig inför de 1000-tals människor som jobbar varje dag med att komma på nya porrfilmstitlar, de är sannerligen kreativa själar. Men till recensionen.

Plot: En utomjording vid namn Julia letar efter sin syster som sprungit iväg. Julia spårar sin syster till jorden och teleporterar sig ner. Av en händelse så hamnar hon naken och sovandes i  en ung students (jag gissar att detta är filmens målgrupp) säng. Tydligen är en av bieffkterna med teleportering att man sover väldigt djupt för hon sover där hela natten. Den unga studenten vaknar upp på morgonen och tar några väldigt rationella beslut. Först blir han förskräckt över att det ligger en naken kvinna i hans säng. Nästa tanke är att hon har stora bröst. Och sen så efter några sekunders tvekan så gör han vad vi alla skulle ha gjort i hans läge; knäpper upp byxorna och för in sin erigerade penis i Julias mun, tänkandes för sig själv att man inte kan missa en sån här chans. Som jag tidigare nämnde så blir man uppenbarligen väldigt sömnig av att teleporteras för Julia vaknar inte under "akten". Nu kanske ni tycker att den unga studenten är en smula vidrig, men låt mig då knäppa er på näsan genom att tillägga att han omtänksamt nog kollade att hon andades innan han tog för sig. En äkta gentleman med andra ord.
Men så vidare, Julia vaknar till slut, strax efter att studenten har kommit i hennes ansikte. Dem pratar om nått jag inte kommer ihåg, bla bla bla och sen kommer studentens typ tjej eller tjejkompis förbi, ser julia och springer gråtandes därifrån. Här tillät jag mig själv att spola fram en sissådär 30 sekunder och då hade studenten och Julia sex. Jag hoppade framåt lite fler gånger och de fortsatte med detta. Sen slutade jag kolla...

Omdöme: Jag gick in för det här med Hentai med öppet sinne, men jag måste säga att jag inte riktigt fastnade för det. Manuset var det väl inget större fel på, inte ur porrsynvinkel (den kreativitet som som titelskaparna besitter smittar tyvärr inte av sig på manusförfattarna). Ett extra plus för den komplexitet vi får skymta i studentens karaktär, jag hoppas att den utvecklades än mer längre fram i filmen. Nej det som fick mig att stänga av var faktiskt ljudet. Det lät som att någon klaffsade i en lerpöl när Julia och studenten hade sex. För att göra det än värre så lät vissa ljudeffekter exakt likadant som när folk hoppar i Mumindalen (om ni tänker efter så minns ni nog ljudet) och detta blev helt enkelt för mycket. Detta är väldigt synd för nu får jag inte veta ifall Julia hittade sin syster eller inte.

Sammanfattning: Hentai, not my cup of tea.

Kreatur

Kategori: Allmänt

Å ni trögpanerade dårar
Å ni vackra Cuba Cola nykterister
jag har redan tappat modet
jag har redan snubblat på första vattengraven

jag är den första att lämna
målområdet
jag är den första att basunera mina sorger
jag är den första att kyssa
jesus idiotiska fötter

ni andra
ni andra
ni andra

ni andra

jag bryr mig helt enkelt inte
ser ni inte
vilken egoist jag är

jag minns en gång
när jag inte var den jag är nu
då var jag

jag minns inte
jag var något då
jag var en människa då

nu är jag kreatur
nu är jag 500 kilo
bakom löjliga elstängsel
inget kan hålla mig tillbaka
förutom min rädsla
för dessa elstängsel
jag är en dum ko och jag hatar det

alla dessa böcker
jag vet inte vart de tar mig
det finns ingen väg

låt barnen svälta
låt kvinnorna våldtas
jag rör mig inte utanför
dessa fåniga elstängsel
ett kreatur
rädd för en tunn tråd
för en liten stöt

ett kreatur bland andra
ett enkelt jävla kreatur
det jagar mig
denna sanning

(häribland finns kanske svaret
på varför
jag är en sån
som gråter
när flaskan kommer fram)

kreatur
det kliar i våra kläder
men vi står lydigt kvar
utanför döden
utanför livet
vi står i tjänst
hos Gud
vi står i tjänst
hos systemet
Gud har vunnit
vi är kreatur
lydiga
i leden
utanför
slakteriet

Om diverse oegentligheter

Kategori: Allmänt

Jag har blivit en såndär som gråter på fyllan.
Jag har blivit en såndär som inte vet när det är nog.
Jag har blivit en såndär som knuffas på dansgolvet.

attans